Taller 2: E.G.B.

Taller 2: E.G.B.

El segon Seminari de “Vitamines per a Marmotes” va resultar molt i molt enriquidor. Les aportacions del convidat, en Christián Carles-Tolrá, magnífiques, i les reflexions i preguntes dels assistents ens van permetre profunditzar en qüestions fonamentals cara a la comprensió de l’essència del camí interior. Enhorabona i gràcies a tots!

IMG_4357IMG_6089IMG_6090IMG_6091IMG_6092IMG_6093IMG_6095IMG_6098IMG_6099IMG_6101IMG_6102


Sergi Perez

Comments

 1. Rosa Mir Says: juny 3, 2015 at 8:25 am

  Doncs jo vaig estar dubtant molt i fins a última hora no em vaig decidir a apuntar-me al Seminari i haig de reconèixer que estic molt satisfeta d’haver-ho fet.
  La manera de parlar d’en Christian és molt seductora, en el sentit de que provoca un interés molt especial en el que està explicant…com si a més d’escoltar-ho visquessis d’alguna manera el que diu.
  Llavors, els canvis d’estils de comunicació entre ell i el Sergi que ja coneixem, alternant bromes, reflexions i diàleg amb tota la colla que hi erem, va fer que aquelles vuit hores de dissabte passessin volant.
  Això no vol dir que no marxés amb la sensació de que m’emportava molts deures per fer i reflexionar, cap a casa, amb tant de temari que hi va haver.
  La sortideta en fila india d’unes vint-i-cinc persones suposadament adultes i sense símptomes de bogeria aparent, pel centre de Vic, inclosa plaça Major amb les terrasses plenes de gent amb cara de sorpresa, va ser impagable.
  En aquell moment em preguntava si realment estem en bones mans…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *


*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>