Taller 13: Trobades amb la Presència

30

oct 2020

Taller 13: Trobades amb la Presència

En el marc incomparable del mas Serra-Rica (Muntanyola, Osona), ha tingut lloc el seminari de Trobades amb la Presència. Un recordatori vivencial de les principals eines de les que disposem per viure endollats a l’Aquí i Ara. Moltes gràcies als amos del mas pel seu exquisit tracte i també a tots/es els alumnes que hi heu assistit (se’ns va passar per alt fer fotografies de...

Read More


Taller 12: POU

25

set 2018

Taller 12: POU

A ben segur, cap de nosaltres oblidarà aquest taller. La cova fosca, el teix mil·lenari, la companyia, i un llarg etcètera d’experiències nodridores. Moltes gràcies a tots els assistents!!!


Taller 11: Recorregut ViCtal 2

30

abr 2018

Taller 11: Recorregut ViCtal 2

La segona edició del Recorregut ViCtal també va resultar un èxit. Tots els assistents van implicar-se en les activitats i van fer aportacions valuoses al llarg del matí. Un cop més, les interessants explicacions del Xavier Cervera sobre els diferents racons de la ciutat, acompanyades de dinàmiques enfocades a la descoberta personal van esdevenir una combinació màgica i nodridora.


Taller 10: Recorregut ViCtal

20

mar 2018

Taller 10: Recorregut ViCtal

Un matí molt especial el viscut ahir dissabte, en el recorregut de descoberta combinada dels tresors que amaga la ciutat de Vic i el nostre interior. Moltes gràcies al meu company de conducció, el Xavier Cervera, per la seva saviesa, amabilitat i capacitat de comunicació, i a tots els assistents per el vostre interès. El nas em diu que serà una jornada que romandrà ben viva...

Read More


Taller 9: Píndoles wagnerianes

27

feb 2018

Taller 9: Píndoles wagnerianes

Els vint-i-dos assistents al Taller de Píndoles wagnerianes vam poder gaudir de les genials peces del gran compositor alemany, enmig de reflexions profundes sobre nosaltres mateixos i la vida en general. Moltes gràcies al Pep Cudinachs pels seus extensos coneixements wagnerians i a tots els assistents per l’especial atmosfera que es va crear. Ens veiem al proper Vitamines!


Taller 8: Filosofia Pràctica

08

oct 2017

Taller 8: Filosofia Pràctica

El passat dissabte 30 de setembre vam fer a Vic el Taller de Filosofia Pràctica, on vam descobrir la vessant més pràctica de les filosofades d’alguns dels principals filòsofs presocràtics i del mateix Sòcrates. Un taller molt profitós tant per alumnes com pels professors. Aquest cop, vaig compartir la conducció amb el filòsof manresà Constantí Mas, qui va regalar-nos els seus valuosos coneixements filosòfics. Moltes...

Read More


Taller 7: Percussió Corporal

26

mai 2017

Taller 7: Percussió Corporal

Gran Taller de Percussió Corporal. Tots els assistents ens hem quedat amb ganes de molt més. Hem après, ens hem descobert a través del nostre instrument corporal, hem rigut i ens hem divertit moltíssim. Quin goig poder conèixer-nos tot jugant! Fins la propera…que segur que hi serà!


Taller 6: Acceptologia

11

mar 2017

Taller 6: Acceptologia

Magnífic Taller de Vitamines per a Marmotes el que varem viure diumenge passat. El tema: Acceptologia. El convidat: en Daniel Gabarró, que ens va obsequiar amb la seva saviesa. Moltes gràcies al Daniel i a tots els assistents!!  


Taller 5: TRINI: Un Retir de Silenci diferent

04

des 2016

Taller 5: TRINI: Un Retir de Silenci diferent

Un Retir molt especial el viscut a La Bartra aquest mes d’agost. Molt material per reflexionar i prendre consciència de les pròpies limitacions i fortaleses. Moltes gràcies a tots els assistents!


Taller 4: El Cos com a eina de Treball

18

feb 2016

Taller 4: El Cos com a eina de Treball

El passat 7 de febrer va ser un dia màgic. El Taller compartit amb la Marian Toril i deu alumnes fantàstics, va estar tot un regal! Gairebé dues setmanes després, encara tinc el bon regust d’un dia especial. Al matí, vam realitzar una sèrie d’exercicis que ens van permetre profunditzar en les principals eines de Treball Interior, com l’Autoobservació, la Presència, etc. I a la...

Read MorePage 1 of 212