Taller 14: Els 4 estats de consciència

01

oct 2021

Taller 14: Els 4 estats de consciència

Meravellós cap de setmana, amb un temps magnífic i un grup fantàstic amb el que vam poder aprofundir en les eines, les pistes i les indicacions per passar d’un estat de consciència a un altre de superior. Segur que recordarem durant molt de temps alguna de les dinàmiques proposades, com l’Odissea a l’Espai, l’excursió de connexió amb la natura o la dinàmica de l’Stop (fotos).


Taller 13: Trobades amb la Presència

30

oct 2020

Taller 13: Trobades amb la Presència

En el marc incomparable del mas Serra-Rica (Muntanyola, Osona), ha tingut lloc el seminari de Trobades amb la Presència. Un recordatori vivencial de les principals eines de les que disposem per viure endollats a l’Aquí i Ara. Moltes gràcies als amos del mas pel seu exquisit tracte i també a tots/es els alumnes que hi heu assistit (se’ns va passar per alt fer fotografies de...

Read More


Taller 12: POU

25

set 2018

Taller 12: POU

A ben segur, cap de nosaltres oblidarà aquest taller. La cova fosca, el teix mil·lenari, la companyia, i un llarg etcètera d’experiències nodridores. Moltes gràcies a tots els assistents!!!


Taller 11: Recorregut ViCtal 2

30

abr 2018

Taller 11: Recorregut ViCtal 2

La segona edició del Recorregut ViCtal també va resultar un èxit. Tots els assistents van implicar-se en les activitats i van fer aportacions valuoses al llarg del matí. Un cop més, les interessants explicacions del Xavier Cervera sobre els diferents racons de la ciutat, acompanyades de dinàmiques enfocades a la descoberta personal van esdevenir una combinació màgica i nodridora.


Taller 10: Recorregut ViCtal

20

mar 2018

Taller 10: Recorregut ViCtal

Un matí molt especial el viscut ahir dissabte, en el recorregut de descoberta combinada dels tresors que amaga la ciutat de Vic i el nostre interior. Moltes gràcies al meu company de conducció, el Xavier Cervera, per la seva saviesa, amabilitat i capacitat de comunicació, i a tots els assistents per el vostre interès. El nas em diu que serà una jornada que romandrà ben viva...

Read More


Taller 9: Píndoles wagnerianes

27

feb 2018

Taller 9: Píndoles wagnerianes

Els vint-i-dos assistents al Taller de Píndoles wagnerianes vam poder gaudir de les genials peces del gran compositor alemany, enmig de reflexions profundes sobre nosaltres mateixos i la vida en general. Moltes gràcies al Pep Cudinachs pels seus extensos coneixements wagnerians i a tots els assistents per l’especial atmosfera que es va crear. Ens veiem al proper Vitamines!


Taller 8: Filosofia Pràctica

08

oct 2017

Taller 8: Filosofia Pràctica

El passat dissabte 30 de setembre vam fer a Vic el Taller de Filosofia Pràctica, on vam descobrir la vessant més pràctica de les filosofades d’alguns dels principals filòsofs presocràtics i del mateix Sòcrates. Un taller molt profitós tant per alumnes com pels professors. Aquest cop, vaig compartir la conducció amb el filòsof manresà Constantí Mas, qui va regalar-nos els seus valuosos coneixements filosòfics. Moltes...

Read More


Taller 7: Percussió Corporal

26

mai 2017

Taller 7: Percussió Corporal

Gran Taller de Percussió Corporal. Tots els assistents ens hem quedat amb ganes de molt més. Hem après, ens hem descobert a través del nostre instrument corporal, hem rigut i ens hem divertit moltíssim. Quin goig poder conèixer-nos tot jugant! Fins la propera…que segur que hi serà!


Taller 6: Acceptologia

11

mar 2017

Taller 6: Acceptologia

Magnífic Taller de Vitamines per a Marmotes el que varem viure diumenge passat. El tema: Acceptologia. El convidat: en Daniel Gabarró, que ens va obsequiar amb la seva saviesa. Moltes gràcies al Daniel i a tots els assistents!!  


Taller 5: TRINI: Un Retir de Silenci diferent

04

des 2016

Taller 5: TRINI: Un Retir de Silenci diferent

Un Retir molt especial el viscut a La Bartra aquest mes d’agost. Molt material per reflexionar i prendre consciència de les pròpies limitacions i fortaleses. Moltes gràcies a tots els assistents!Page 1 of 212