piles

ELS 4 ESTATS DE CONSCIÈNCIA

Les claus per passar d’un estat a l’altre

Es podria dir que les persones vivim en una casa de 4 pisos. Normalment vivim als dos pisos de sota, tot i que als dos de sobre s’hi viu molt millor.
El Treball Interior et convida a descobrir i conquerir aquests dos pisos superiors: l’estat de consciència de si i l’estat de consciència objectiva.
L’objectiu del cap de setmana és entendre en profunditat els 4 estats de consciència per saber on som ara mateix i quins son els passos que hem de donar per consolidar el nostre centre de gravetat als pisos de sobre.
Combinarem les explicacions teòriques amb dinàmiques que ens permetin viure allò que estem mirant d’entendre.
Tot això, en un ambient d’acollida, de confiança i de bon humor, en un mas perfectament equipat i en un entorn natural magnífic.

Dissabte i diumenge, 25 i 26 de setembre de 2021.

Es farà al preciós mas Serra-Rica (Muntanyola).

El preu del taller sencer (en règim de pensió completa, amb el dinar de diumenge inclòs) és de 176,95 eur. (si es volgués disposar d’una habitació individual, hi ha un suplement de 33 eur.)

L’eina principal seran les dinàmiques proposades, que aniran precedides per explicacions clares del que busquem comprendre a través d’elles. La majoria seran dinàmiques actives (en moviment), tot i que és possible que també fem alguna meditació clàssica (asseguts).

Apunta’t al taller

El teu nom (obligatori)

El teu email (obligatori)

Assumpte

El teu missatge