piles

L’EXPERIÈNCIA DE LA PRESÈNCIA A SERRA-RICA (MUNTANYOLA)

A la conquesta del moment present

Abordar el tema de la presència no és quelcom anecdòtic o puntual. En absolut.

Una de les frases més repetides és la de: “El temps passa volant”. T’has preguntat mai per què tenim la sensació que el temps vola? La resposta és perquè no vivim la vida, tan sols hi passem de puntetes. Més que viure la vida, podríem dir que és la vida la que ens viu a nosaltres.

L’Ara és un concepte màgic. Vivim una vida en la que sempre és Ara. Si ho pensem un segon, ningú ha viscut mai un moment que no sigui Ara. Comprendre que no hi ha cap més lloc on anar que al moment present és fonametnal si de debò volem viure una vida autèntica, una vida pròpia en la que ens puguem reconèixer en allò que som.

En general, vivim molt adormits. Hi som només “de cos present”, i la nostra atenció gairebé mai està enfocada en l’essencial, que és el que s’expressa d’instant en instant, aquí i ara. El resultat és que la vida se’ns menja, ens absorbeix fins al punt que podríem afirmar que vivim desapareguts de nosaltres mateixos.

Durant el cap de setmana, aprendrem a descobrir i desenvolupar la nostra presència per viure de debò, aquí i ara. Es tracta d’un taller eminentment pràctic. Us proposarem una sèrie d’exercicis concrets per tal de poder abraçar l’instant present.

I el més important, aprendrem com integrar aquests exercicis a la nostra vida quotidiana, per tal que els estats de creixent consciència que experimentem aquests dies no es quedin només en un bonic record, sinó que deixarem molt clars els passos a seguir perquè puguin arribar a sostenir-se de forma permanent en nosaltres, independentment de si a la nostra vida estem envoltats de calma o de bullici.

I tot això, en un entorn extraordinari: el mas Serra-Rica (Muntanyola, Osona), una antiga i bella masia catalana reformada amb molt de gust, situada sobre un turó i envoltada de boscos de roures, àlbers, freixes i oms.

Tindrà lloc el 24 i 25 d’octubre. Places limitades a 24 persones. Treballarem dissabte al matí, de 10:30h a 14h, dissabte a la tarda de 17h a 20h (amb una petita dinàmica després de sopar), i diumenge de 10h a 14h.

Es realitzarà al Mas Serra-Rica de Muntanyola (Osona). Una masia preciosa amb sales de treball prou amples que ens permetran mantenir la distància de seguretat.

El preu del taller és de 176,50 eur. (tot inclòs: taller + pensió complerta: us instal·lacions + dinar, regrigeri i sopar dissabte + dormir + esmorzar, refrigeri i dinar diumenge).

Experiència de la Presència a través de dinàmiques pràctiques.

Apunta’t al taller

El teu nom (obligatori)

El teu email (obligatori)

Assumpte

El teu missatge

fa359ab9-4dc9-4d4a-841b-0c05088c65ef