piles

COS, MENT, EMOCIÓ I ESPERIT

Vols viure un cap de setmana complet i diferent en el qual nodriràs la teva essència des de tots els angles possibles?
Ho farem a través del joc, la música clàssica, la naturalesa, les dinàmiques de presència, els textos místics i les relacions.
I tot això, en un lloc fabulós (el mas Serra-Rica de Muntanyola), i en un ambient càlid i acollidor.
Aquí tens el programa del cap de setmana al detall:
Dissabte al matí: 10h. MENT I ESPERIT: Els secrets del llibre del TAO: saviesa ancestral vigent en ple segle XXI.
Dissabte al matí: 12h. MENT I COS: Farmaciola natural per a trastorns lleus. Hi ha algunes malalties lleus que es poden tractar amb productes naturals, sense necessitat de recórrer als productes farmacèutics habituals. Les avantatges son moltes, entre elles, que els productes naturals no generen cap tipus de dependència, no solen tenir efectes secundaris, no son agressius, i estimulen l’organisme per a que pugui superar el trastorn amb els recursos propis. Per això, aprofitant la meva experiència de més de 10 anys com a naturòpata i homeòpata, us proposo un taller en el qual us explicaré el funcionament d’un manual molt pràctic i entenedor, que us convidarà a tractar els trastorns lleus més habituals amb remeis naturals. Alguns d’aquests remeis que apareixen al manual son la homeopatia, les sals de Schuessler, consells alimentaris, suplements dietètics, fitoteràpia, oligoteràpia, litoteràpia, tractaments tòpics, hidroteràpia, remeis populars, etc. El manual que us faré entrega, abans del dia del taller, per tal que el pugueu haver llegit i anotat els dubtes que us hagin sorgit, té més de 200 pàgines i conté tractaments naturals per a 90 trastorns lleus habituals. Durant el taller, que durarà entre una hora i una hora i mitja, us explicaré el funcionament del manual (com administrar els remeis, normes bàsiques per saber quan ens podem prendre el remei o és millor que ho consultem amb un especialista, etc.), així com una mica d’història de la homeopatia, en quins principis es basa, la homeopatia i els nens, i també una explicació sobre les desconegudes i súper interessants Sals de Schuessler, les diferències principals entre la medicina al·lopàtica i la medicina natural, i totes les consultes que em vulgueu fer.
Dissabte tarda: 16h COS I ESPERIT: Passeig per la natura tot practicant la Presència. Passeig conscient pels volts del Mas Serra-Rica de Muntanyola.
Dissabte tarda 18h MENT I ESPERIT: El joc dels escacs. Els escacs provenen d’un antic joc indi anomenat chaturanga. Amb aquest joc, els antics mestres espirituals de la India ensenyaven les veritats universals als seus alumnes. A més, es tracta d’un joc que t’ajuda a desenvlupar una gran quantitat de capacitats, com per exemple, la memòria, la concentració, la imaginació i la creativitat, la visió espaial, la velocitat perceptiva o l’empatia entre altres. Aprendrem a jugar a escacs en poca estona mentre descobrim la relació que hi ha entre les peces i els seus moviments i el nostre propi procés de creixement interior. Una poderosa imatge arquetípica que ens ajudarà a entendre’ns millor, tot passant una estona ben divertida.
Dissabte vespre 22h EMOCIÓ I RELACIÓ: Joc grupal per desenvolupar les nostres habilitats relacionals amb l’ajuda de la pràctica de l’autoobservació.
Diumenge matí 10h EMOCIÓ, COS I ESPERIT: La música clàssica com a instrument d’autoconeixement. Descobreix de quina manera la música, i especialment les peces clàssiques, ens poden ajudar a nodrir i a reconèixer-nos en la nostra dimensió profunda.
Diumenge matí 12h EMOCIÓ, MENT I ESPERIT: L’Art de l’escolta: les claus per aprendre a escoltar. El grup i la presència ens ajudaran a comprendre i practicar l’autèntica escolta.

 

Dissabte 13 de març i diumenge 14 de març

Es farà al preciós mas Serra-Rica (Muntanyola).

El preu del taller sencer (en règim de pensió completa, amb el dinar de diumenge inclòs) és de 176,95 eur. (si es volgués disposar d’una habitació individual, hi ha un suplement de 33 eur.)

Treballarem a través del joc, la música clàssica, la naturalesa, les dinàmiques de presència, els textos místics i les relacions.

Apunta’t al taller

El teu nom (obligatori)

El teu email (obligatori)

Assumpte

El teu missatge