piles

ETERNA

UNA EXPERIÈNCIA ÚNICA

Imagina’t-ho: 22 estructures misterioses en mig de la natura. Cada estructura representa un avanç en el teu procés interior, un aprenentatge que et durà al pas següent.
Els assistents podran interactuar amb cada una de les estructures, accedint a una comprensió molt més profunda que la que s’obté a través d’una simple explicació ‘teòrica’. Eterna és per sobre de tot una experiència, no una classe o una lliçó.
El més màgic i sorprenent d’Eterna és que cadascú s’endurà el que necessita per seguir avançant. Cada estructura té moltes capes de profunditat i cadascú accedirà a la que li pertoca en aquest moment de la seva vida. Sigui quina sigui la capa, hi trobarà un regal.
No et podem explicar res més sobre Eterna, ho has de viure. T’esperem.
Compartiré la conducció del taller amb en Cándido Granada Álvarez, un gallec a qui he tingut el goig de conèixer fa tot just un mes. Ell és el creador d’Eterna. Em va convidar a fer el recorregut i de seguida vaig intuir el potencial de les experiències que el circuit proposa. Vaig gaudir com un nen.
Junts acompanyarem el teu nen interior per aquest bestial parc temàtic de l’autoconeixement.
El Cándido és un pou de saviesa. Està format en Programació Neurolingüística, Hipnosi, Hipnosi Ericksoniana, Biodescodificació, Tècnica Metamòrfica, Arterapia, Kinesiologia Holística, Saama, Par Biomagnètic, etc.
Sigues benvingut/da a ETERNA!

Diumenge 13 de novembre, de 10h a 14h

Es farà a La Selva de l’Aventura (www.selvaventura.com). Coll de Revell, s/n Arbúcies (al web hi trobareu indicacions precises per arribar-hi)

35 euros

A cada una de les 22 estructures hi haurà una o més propostes vivencials de Treball Interior

Apunta’t al taller

El teu nom (obligatori)

El teu email (obligatori)

Assumpte

El teu missatge