piles

FARMACIOLA NATURAL PER A TRASTORNS LLEUS

Hi ha algunes malalties lleus que es poden tractar amb productes naturals, sense necessitat de recórrer als productes farmacèutics habituals. Les avantatges son moltes, entre elles, que els productes naturals no generen cap tipus de dependència, no solen tenir efectes secundaris, no son agressius, i estimulen l’organisme per a que pugui superar el trastorn amb els recursos propis.

Per això, aprofitant la meva experiència de més de 10 anys com a naturòpata i homeòpata, us proposo un taller en el qual us explicaré el funcionament d’un manual molt pràctic i entenedor, que us convidarà a tractar els trastorns lleus més habituals amb remeis naturals. Alguns d’aquests remeis que apareixen al manual son la homeopatia, les sals de Schuessler, consells alimentaris, suplements dietètics, fitoteràpia, oligoteràpia, litoteràpia, tractaments tòpics, hidroteràpia, remeis populars, etc.

El manual que us faré entrega, abans del dia del taller, per tal que el pugueu haver llegit i anotat els dubtes que us hagin sorgit, té més de 200 pàgines i conté tractaments naturals per a 90 trastorns lleus habituals. Durant el taller, que durarà entre una hora i una hora i mitja, us explicaré el funcionament del manual (com administrar els remeis, normes bàsiques per saber quan ens podem prendre el remei o és millor que ho consultem amb un especialista, etc.), així com una mica d’història de la homeopatia, en quins principis es basa, la homeopatia i els nens, i també una explicació sobre les desconegudes i súper interessants Sals de Schuessler, les diferències principals entre la medicina al·lopàtica i la medicina natural, i totes les consultes que em vulgueu fer.

Es faràn 3 tallers idèntics en diferents horaris (a escollir-ne un): el divendres 4 de desembre a les 10h del matí, el dilluns 14 de desembre a les 21h i el dissabte 19 de desembre a les 10h del matí. Places limitades a 12 persones per taller, per tal de tenir temps suficient i que tothom pugui exposar els dubtes que li hagin sorgit després de llegir o fullejar el manual.

Es realitzarà en format on-line a través de la plataforma zoom. Un cop us hagueu inscrit rebreu el manual i l’enllaç per assistir al taller el dia escollit.

El preu del manual és de 20 eur i el del taller, 15 eur. En total, 35 eur (també hi ha l’opció d’adquirir el manual sense necessitat de fer el taller). El manual i l’enllaç al taller s’enviaran en un mail un cop abonat l’import al número de compte que s’indicarà en el correu que rebreu un cop us hagueu inscrit. Quan ompliu el formulari d’inscripció que trobareu aquí mateix, és important que indiqueu el dia que escolliu per fer el taller.

Manual: “Botiquín natural para trastornos leves” + indicacions pràctiques per tal d’utilitzar-lo adequadament.

Apunta’t al taller

El teu nom (obligatori)

El teu email (obligatori)

Assumpte

El teu missatge

fa359ab9-4dc9-4d4a-841b-0c05088c65ef