Taller 8: Filosofia Pràctica

Taller 8: Filosofia Pràctica

El passat dissabte 30 de setembre vam fer a Vic el Taller de Filosofia Pràctica, on vam descobrir la vessant més pràctica de les filosofades d’alguns dels principals filòsofs presocràtics i del mateix Sòcrates. Un taller molt profitós tant per alumnes com pels professors. Aquest cop, vaig compartir la conducció amb el filòsof manresà Constantí Mas, qui va regalar-nos els seus valuosos coneixements filosòfics. Moltes gràcies a tots els assistents!


Sergi Perez

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *


*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>