Taller 4: El Cos com a eina de Treball

Taller 4: El Cos com a eina de Treball

El passat 7 de febrer va ser un dia màgic. El Taller compartit amb la Marian Toril i deu alumnes fantàstics, va estar tot un regal! Gairebé dues setmanes després, encara tinc el bon regust d’un dia especial. Al matí, vam realitzar una sèrie d’exercicis que ens van permetre profunditzar en les principals eines de Treball Interior, com l’Autoobservació, la Presència, etc. I a la tarda, una vivència inoblidable: vam fer una radiografia del nostre Nen Interior a la meravelosa pantalla de fang! Moltes gràcies a tots per fer-ho possible!!

 

IMG_1169 IMG_1175IMG_1177 IMG_1195 IMG_1193


Sergi Perez

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *


*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>