Taller 3: El Govern de la Ment

Taller 3: El Govern de la Ment

Ahir vam celebrar el tercer Seminari de Vitamines per a Marmotes. Aquest cop, vaig tenir el goig de compartir la conducció amb en Daniel Gabarró. Ens vam agrupar a Vic 49 persones que vam gaudir d’un dia de treball intens, aprofundint en les eines que ens permetràn posar la Ment al nostre servei. Moltes gràcies a tots!

 

IMG_0017 IMG_0014


Sergi Perez

Comments

 1. Montse Armengol Says: octubre 26, 2015 at 10:15 pm

  Un seminari realment profitós… La tendresa del Daniel i la nota còmica del Sergi, sempre respectant el rerafons de treball, van ser una combinació perfecte!! Gracies

 2. Loreto serrancolí Says: octubre 27, 2015 at 4:39 pm

  Un dia intens, potent… Distès i alegre, com es menja això?
  Doncs com totes les vitamines per a marmotes, a petites dosis…. I esperar que faci efecte!
  Gràcies Sergi, gràcies Daniel.

 3. Miriam Bovè Says: octubre 27, 2015 at 10:37 pm

  Un seminari molt esperat per a mi tant bon punt el vaig veure proposat. Unes hores de treball amè a l’hora que profund, compartint en grup, dialogant i sobretot agafant eines. Em sento molt satisfeta i agraïda d’haver compartit aquest dia amb tots vosaltres, amb el sempre tant encantador Daniel i amb el gran descobriment de’n Sergi Pèrez! Gràcies

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *


*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>